www.makelaardij-cadzand.nl Latitude : Longitude :

makelaardij-cadzand.nl

vakantiewoningen ● verkoop ● verhuur


Boulevard de Wielingen 88 11, 4506 JL Cadzand - Bad
algemeen

Residence Cadzand 88-11 en 88-11a is een duplex-appartement met een prachtig uitzicht over strand, zee en achterland. Ruim van opzet en luxe ingericht met een dakterras aan de zeezijde. Door ligging goede verhuuropbrengst.

vraagprijs:
prijs op aanvraag

beschrijving

algemeen
Residence Cadzand, een exclusief appartementsgebouw direct aan de voet van de duinen. Het gebouw ligt in het centrum van Cadzand-Bad, aan de wandelboulevard, vlakbij het centrum en natuurgebied het Zwin. Residence Cadzand 88-11 en 88-11A is een duplex-appartement, type Rotterdam op de 5de en 6de verdieping. Het appartement biedt op beide verdiepingen een prachtig zicht over strand en zee en het achterland. Ruim van opzet en luxe ingericht zijn dit vrijwel de enige appartementen langs de Zeeuws-Vlaamse kust met zicht op zee die ook voor verhuur beschikbaar zijn. Residence Cadzand 88-11A is een ruim ingericht appartement met een entree op de 6e verdieping. De woon-, zit-, eet- en keukenhoek bevinden zich op de 6e verdieping. Vanuit de ruime eethoek heeft u toegang tot het dakterras aan de zeezijde. Residence Cadzand 88-11 is een ruim appartement op de 5e verdieping. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met uitzicht op het prachtige strand en zee.

woonkamer
Residence Cadzand 88-11A heeft een comfortabele woonkamer aan de zonzijde met zicht op de wandelboulevard. Tevens beschikt 88-11 over een ruime eet- en zithoek met toegang tot het dakterras met een prachtig zicht over strand en zee.

keuken
Residence Cadzand 88-11A heeft een keukenhoek voorzien van een 4 pits gasfornuis en ruime koelkast met vriesvak. Residence Cadzand 88-11 heeft een mooie, ruime keukenhoek voorzien van inbouwapparatuur.

slaapkamer
Residence Cadzand 88-11A heeft een ouderslaapkamer met twee grote ramen en een slaapkamer. Beide slaapkamers hebben uitzicht op de boulevard, de zonzijde. Daarnaast beschikt het appartement over een extra kamer met zeezicht. Residence Cadzand 88-11 heeft een ruime ouderslaapkamer met een balkon aan de boulevard, de zonzijde. De ouderslaapkamer biedt toegang tot de luxe badkamer. Daarnaast beschikt het appartement ook over een extra tweepersoons slaapkamer aan de boulevardzijde.

bad/douche
Residence Cadzand 88-11A heeft een badkamer met ligbad, aparte douche en een wastafel. Residence Cadzand 88-11 heeft een luxe badkamer voorzien van een tweepersoons ligbad, een aparte douche, een toilet en wastafel met ombouw.

overig
Residence Cadzand 88-11en 88-11A beschikken over een eigen inpandige garage. Het gebouw wordt beveiligd met gezekerde sleutels. Met de sleutel heeft u toegang via de entree aan de straatzijde of via de entree aan de duinzijde. De lift in het gebouw gaat ook vanuit de parkeergarage. De parkeergarage is alleen te bereiken via de entree met roldeur, die geopend wordt met een magnetische sleutel. Een extra parkeermogelijkheid voor bezoekers is aanwezig op de algemene parking aan de duinzijde, ook alleen te bereiken met de magnetische sleutel. 

kenmerken

status:
verkocht
verdieping:
5e verdieping
type woning:
appartement
woonopp ca:
m2
kosten:
vrij op naam
aantal badkamers:
1
bouwjaar:
1996
aantal toiletten
2
verwarming:
centrale verwarming
zeezicht:
balkon voorzijde:
balkon achterzijde:
halfopen keuken:
elektrische voorraadboiler: